Kreativa dagar.

Idag är det hemfärd från västerdalarna, även om platsen börjar kännas som hemma. Vi måste hem för att ställa upp vagnen inför barnens dag i Borlänge. Men, vi kan väl säga att vi är skapligt nöjda med dagarna här. Massor av chokladdoppat knäckebröd har det blivt. Massor av marmelad har det också blivit....och så har vi passat på att vila upp oss mellan kokningarna. Till och med P sa igår att han skulle mycket väl kunna tänka sig att bo här....det tar sig!!!
Lillebror har väl inte mått så där jättebra efter fighten med storkatten på gården. Han har inte vågat gå ut, men om vi får bort "skräcken" härifrån så ska han nog våga sig ut igen näste gång vi kommer. Kattmamman med sin unge har också varit här och fått mat, men de kommer bara när det är mörkt.
Nu har vi packat bilen full av alla burkar och askar och om några timmar åker vi hemåt. Vi har massor av pappersarbete att göra och det är bäst att ta det hemmavid där vi har alla apparater och sånt. Nästa vecka kommer vi tillbaka för att fortsätta med kokningen. Brorsans frys är fortfarande full av blåbär och de måste bearbetas innan lingonen kommer. Så nu gäller det att sälja för glatta livet.

Lite svårt att se vad det är på bilden, men marmeladerna Högmod, Vällust och Girighet är klara liksom askar med chokladdoppat knäckebröd. De finns i både ljus och mörk choklad. Vi har lämnat ett lager hos B&B så kan de som bor här också handla om de vill.
Nu ska jag ta lite kaffe. B har kommit och håller på att ge hästarna mat så jag får nog sällskap till kaffet. P...han sover fortfarande. Hörs när jag kommer hem igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0