Visningsträdgård.

Snart har tulpanerna blommat over i Liljekvistska parken. Så jag måste visa er en bild innan de försvinner. Parken kommer att vara lika fin även efter blomningen för då byter de ut tulpanerna mot sommarblommor. Jag tycker det är så vackert. Kan gå hur länge som helst och titta. Och så blir man inspirerad till att göra något åt sin egen trädgård.

Visst är det fint. När man ser det här vill man sätta egna tulpanlökar....gäller bara att komma ihåg det i höst. Nu är det ju för sent.

Det finns skyltar som talar om vilka blommor som planterats och så har kommunen trädgårdsvisningar. Guidade turer där man får mer ingående information. Måste nog gå med på en sån.

Som solen lyser dessa vackra arrangemang. Vill ha!!

Här sitter hela släktträffsgänget. Gissa vad de har så roligt åt.....De tittar på bilder från tidigare släktträffar och kollar in vilka frisyrer som var på modet då. Det gav upphov till många gapflabb. Vi kunde också konstatera att på årets träff blir vi, som det ser ut, över 90 personer. Ni skulle vara med på den träffen...det kommer att bli såååå roligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0