Chokladpackning.

Idag packar vi chokladdoppat knäckebröd för fulla muggar. Karamellfolket har sålt slut på sina, liksom Lavendel & Romantik. Så nu måste vi fylla på lagren åt dem. Jag kokar lingonsaft också.....allt är snart slut. Skulle till banken och skaffa ett företagskonto....jo då.....passar det att komma in på måndag klockan 10? Javisst!!! Allt har sin tid och jag har inte bråttom.
Ikväll kommer Toastkerstin och hennes Ove. De letar julmarknader för Dalamackan och vi ska ha lite brainstorming. Det blir kul. Det är så sällan vi har besök nu för tiden...är ju aldrig hemma och är vi hemma så sover vi ut efter någon intensiv marknadsperiod.
 Förra vintern var väldigt lugn för oss. Efter säsongen gjorde vi ingenting....sen gjorde vi ingenting....sen åkte vi till Tyskland en vända.....sen åkte vi till Spanien och hälsade på Abbe och Brittmarie....sen gjorde vi ingenting....till slut höll vi på att gå varandra på nerverna här hemma. I år blir det mycket bättre. Nu kör vi Sweet Home Dalarna för fullt. Mycket roligare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0