Summering.

Ok....bra dag....lite seg men vi har fått ganska mycket gjort iallafall. Nu på kvällen var vi till Grycksbo med bilen. Inte så kul kanske, men ett nödvändigt ont. Ringde Skumberg och förbjöd henne att gå ut ensam. Hon bor ju i Örebro och det är, som ni kanske vet, två våldtäktsmän som härjar omkring där. Otäckt. Nu har polisen gått ut med varningar om att kvinnor ska ha sällskap när de går ute på kvällarna. Skumberg berättade att det bildats en facebookgrupp som ska nattvandra hela nästa helg. 1500 personer ställer upp. De ska gå runt i grupper i alla områden och förhindra fler våldtäktsförsök och våldtäkter. Bra gjort tycker jag.
Ok....tittade på tv en stund...jag och P, och så blev det reklam. Reklamen handlade om en kräm som tog bort rynkor. Tjejen i reklamen var ung och vacker....Gud va dåligt, säger P.- Dom kunde väl ha tagit någon med rynkor istället....någon som du, säger han och tittar på mig. Fattar ni hur nära en stor fet smäll det var? Nu ligger han jävligt illa till. Man behandlar inte en dam på det viset...eller hur?!

Ska bara berätta om vargarna som sågs i närheten av vår stuga i Vansbro. Två stycken var de och de hörde hunddrevet och var på väg dit(för att äta upp hunden?) när de stötte på en jägare. De tvärvände och sprang därifrån. Så nu törs ingen i jaktlaget ha hundarna lösa under den här veckan. Ingen vill väl att älsklingshunden ska bli vargmat.
Nu ska jag sätta klädnypor i nacken och försöka sova...lär bli väldigt obekvämt. Nä, jag struntar i nyporna och är som jag är istället. Herregud...jag har ju levt mer än ett halvt liv....det ska väl synas.


Kommentarer
Postat av: brittmarie

Ge Pärla en sittopp från mig också ! om du är rynkig kanske han ska ta en titt spegeln det var nog länge sen han gjorde det haha

2010-10-11 @ 23:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0