Det är val snart....

...det vet ni va? Jag har bestämt mig för hur jag ska rösta...det blir som vanligt. Varför? Jo, för jag tror inte på ett ord av vad någon politiker säger månader, veckor och dagar före ett val. Jag går efter partiprogram och deras vilja att förändra för mänskligheten på sikt....lång sikt. Som det ser ut nu så är det jämt, med en liten övervikt för alliansen. Jag har ett annat sätt att mäta på. Bikuporna!!?? Vadå undrar du väl nu. Jo....jag har två bikupor. Ingången till varje kupa måste målas i en färg för att bina ska hitta hem. En ingång är blå och en är röd. Det bara blev så, utan tanke på politik vid det tillfället. Alltså har jag ett bisamhälle som är moderater och ett som är socialdemokrater. När jag skulle vinterbona för dem så tittade jag in i kuporna........De röda var ca 60000 stycken och de blå var ungefär 50000. Så ser det ut just nu. Socialdemokraterna i Duvnäs leder knappt. Kanske att tecken inför valdagen, men det kan ändra sig än. Vi får se.
Idag är det packning och resa mot Voxna. Marknad. Den marknaden brukar vara den första där man känner att hösten har kommit. Det brukar vara kallt på natten och dagen brukar vara kylig. För oss är det höst när vi åker dit. Voxna marknad är bra...liten men naggande god. Mycket folk och trevliga knallar. På kvällen brukar vi träffas alla försäljare och ta en öl....för de som gillar öl!!! Isch.....jag avstår, men har trevligt ändå.
Nattens tennis? Tja, P sov över matchen. Jag vaknade strax före fem och frågade honom varför han inte tittade på tv.....då gick han upp och såg att Söderling låg under...stort. Inget att se på alltså, sen somnade han om. Nu tar han igen den lilla stunden av vakenhet genom att ta en sovmorgon....som vanligt alltså. Själv ska jag försöka ge mig på kakelplattorna i badrummet, som inte blev klara igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0