Tredje gången gillt!

Nu försöker jag blogga för tredje gången idag. De andra gångerna har datorn sagt: sidan går ej att visa!!!!! Shitttt. Men nu har Telia fått sig en skopa ovett och de lovade att fixa problemet. Först skulle de skicka en ny router och om det inte funkade så skulle de skicka en tekniker. Undrar om han också kommer med posten.
Igår var det biodling. Nu har vi invintrat dem. De har fått dunkuddar och frigolit i kuporna och så har vi fyllt stora "plastballonger" med socker lösning som de ska ha inför vintern. Plastballongerna ska fyllas på varannan dag i tre omgångar. Problemet är att vi kommer att vara borta just de dagarna så vi har kontrakterat B för påfyllningen. Det kommer att gå galant.
Idag ska jag på föreläsning. Mia Törnblom...jag säger bara det: Mia Törnblom. Jag har varit på en föreläsning förut med henne och när jag kom ut därifrån grät jag av glädje. Hon gav energi och jävlaranamma till publiken. Det blir säkert lika bra ikväll. Den här gången ska jag inte gå själv utan Bubblis och en jobbarkompis till henne ska med.
Nu ska jag städa....höres.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0