Bloggtorka?

Skulle ha bloggat mer igår, men jag var så slut....totalt färdig när jag kom hem. Vilade på sängen och funderade på bloggen lite. Visst är den lite tråkig nu? Jag menar....det händer ju inget nytt. Allt jag skriver om är som hämtat ur förra årets blogginlägg: Biodling...packning av buss och vagn...trött....Till och med platserna vi är på är ju samma.....som nu till helgen alltså...Orsa. Vad kan hända där som gör det mer spännande att läsa i år? Förmodligen ingenting. Nej, jag hade faktiskt allvarliga planer på att strunta i bloggandet en stund, men just nu sitter jag här igen. Förmodligen harvar jag på ett tag till.

Gårdagen blev bra. Jag hade roligt och kände mig nyttig. Roligt för att jag fick jobba med Svens levande bin...nyttig för att jag "begravde" mina döda bin och gjorde rent i kuporna i väntan på nya. Hoppas jag får tag på snart. Men jag letar fortfarande plats här i Borlänge där jag kan ha bin. Finns det ingen som vet något ställe....en skog, en skogsdunge....en åkerkant...bakom en lada? Vad som helst går bra. Snälla....hjälp mig!

På hemvägen var jag in till Färg och Golv i Dala-Järna. Där är det positivt. De köpte in mer av vårt sortiment och jag blev glad...och de var redan glada. Trevliga prickar det där.

Nu ska jag ta det lugnt. Har sagt till P att idag är det hans ansvar att se till att allt är med till Orsa...vi åker ikväll. Ska på magnetröntgen på eftermiddagen...jag med min cellskräck......gruvsamt. Vi hörs sen då......

Kommentarer
Postat av: Barbro

Harva på Maria !!! Det är så mysigt att läsa om ditt liv och leverne. Ett kanske stilla och vanligt liv, men ändå fartigt ovanligt som ambulerande munkkokandebiodlare..... /kram

2011-04-20 @ 08:32:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0