Gratisreklam.

Idag är det en sån där dag som man alltid vill ha. Pigg...solen skiner och en tur till tippen. Kan det vara bättre? Vaknade tidigt, som vanligt. Plockade ut skräp i bilen och åkte mot soptippen. Kom precis i tid för all sju-trafik. Det är inte kul, men det gick. Nu är jag hemma igen...har känt av febern lite inatt, men det är inte så farligt. Ska nog gå att jobba på som vanligt.
Idag ska det doppas knäckebröd i choklad...det ska packas vagn och buss med munkgrejor och så ska vagnen ställas på plats inför Borlänge marknad som börjar i morgon.

Tänkte tala om vad det är för "gratisreklam" vi hoppas på. Ni vet, det där som jag skrivit om några gånger, men inte velat tala om. Kom på att det spelar väl ingen roll om ni vet.
Det är så  att tidningen Pralin ringde och ville göra att reportage om Sweet Home Dalarna. Gissa om vi blev glada. Det enda kruxet nu är att de inte har bestämt sig för om de ska göra reportaget nu, eller vänta till bärsäsongen sätter igång på allvar. Vi kokar inte så mycket bär för tillfället, av naturliga skäl, och de ville egentligen ha bilder från tillverkningen. De skulle höra av sig om vilket det blir. För oss spelar det ingen roll egentligen. Bara det blir av.
Tog en bild från vackra Liljekvistska parken i vårsol. Det är där jag ofta tillbringar en stund på morgnarna...speciellt när det börjar blomma. Det är fint där nu också, men om några veckor...då ni.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0