Skitvärk...och plockdag.

Egentligen hade jag inte tänkt skriva så mycket om min värk mera....men det går inte att låta bli, för nu har den tagit över mitt liv. Ständig värk....skärande, molande värk i nacke, ut i armarna och ner i "vingarna"..alltid. Jävla skit! Förr kunde jag rätta till smärtan genom att sitta, ligga eller stå på ett speciellt sätt....men det går inte nu. Nu är det som det är. Kirurgerna skulle titta på mina nytagna bilder och ge mig besked inom en månad. Hoppas....som det känns nu, får de skära hur mycket de vill....Jag har inget liv......kan inte ta i...kan inte vila...kan ingenting för den där fruktansvärda smärtan. Nu var det sagt...skönt.

Idag är det plock och pysseldag. Måste ner i förrådet och plocka ihop, för nästa vecka kommer det hem 800 kilo munkmix...som ska ha plats någonstans. Förrådet är fyllt av ramar till bikuporna...flaskor och burkar...loppisprylas som ska köras till Emmaus.....och lite vinterdäck till bilarna....

Men först...en skön promenad vid älven tänkte jag. Sätter in en bild från Liljekvistska parken i morse...på min första lilla promenad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0