Granskott och biodling.

Håhåjaja.....Just hemkommen från Ica...idag blir det jordgubbar med gräddfil till frukost. Blev bara så sugen....Och sen då? Jo, det blir en tur till västerdalarna. Biodling står på programmet. Måste se om mina bin krypit upp i den rätta kupan. Om de har det, så ska "lånekupan" bort och det ska sättas på en våning till av våra egna kupor. Enligt rapporterna från Duvnästomten är det ett jäkla drag i och vid kuporna. De jobbar på som sjutton, de små liven. Fortsätter det så här så lär det bli massor av honung till hösten.

Efter biodlingen blir det granskottsplockning i skogen. Har gjort ett provkok som ska lämnas till förste provsmakare idag...om det inte blir positiv kritik så har jag ett annat recept att prova på. Det gäller att passa på att plocka nu....snart är det inga skott längre....

Ska också ringa till butiken som läste om oss i Pralin. De ville ta in vårt sortiment och jag ska ringa dem för att göra upp om en tid då jag kan komma och visa upp allt vi har.

Annars är det lugnt här....det mesta som rör sig i huvudet nu är flytten till campingen. Vi har tittat på husvagnar och villavagnar. Båda har sina för och nackdelar. En villavagn verkar ju bra...som att bo i en liten lägenhet....men jag undrar om det inte blir lite för lyxigt....de ser verkligen ut som hela hem....och jag som skulle rensa ur allt onödigt i mitt liv. Klarar jag det med en stor vagn...där det får plats så mycket? Tål att tänka på....

Ska försöka blogga mer idag...från mobilen är det tänkt. Vi blir kvar i stugan till i morgon och jag tar inte med datorn.

Ha en bra dag...var rädda om varandra...vi har bara oss.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0