Längtar bort.

Jaha...då sitter jag här igen då....i en alldeles för stor lägenhet...med möbler som känns fel....med en utsikt som ger mig rysningar...och med en längtan bort.

Jag vill vakna imorgon i en stuga i skogsbrynet med en tiomilaskog bakom ryggen...med bikuporna ståendes på min egen gård. Jag vill se en knippe morötter liggandes på trappan och vänta på att bli sköljda och uppätna...och de ska vara från mitt eget grönsaksland. Jag vill koka diskvatten i en pannmur på gården och jag vill mata hönsen och räkna in dem...så att inte räven varit framme under natten. Jag vill så mycket...och känner mig så fel....just nu.

Tillbaka till verkligheten....stupar snart i säng. Regnig dag och de flesta knallarna packade redan vid tretiden, trots att marknaden skulle pågå till 18. Lite besökare, men det får regnet ta på sig. Vi är trots allt nöjda med helgen som helhet. Man träffar på så mycket trevligt folk när man är ute och knallar. Bokleif(som säljer böcker) var där...liksom Strängnäs (korvgubbarna som vi aldrig kommer ihåg att fråga vad det heter, men träffar på ofta)....Pärlanne och hennes mamma var på plats och sålde sina smycken, liksom Cerry och hans familj (de säljer godis). Det är skönt att komma hem (ja,lite skönt är det allt...), men man längtar alltid ut igen.... 

I morgon är det torgdag för P och jag ska åka till bina och ge den två ramar sockerlösning var....det har varit lite dåligt väder och jag är rädd att de kanske inte tar sig ut och hittar egen mat. Lite hjälp på traven kan man väl ge dem så här i början?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0