Hur tänker man?

Om man ska minimera sitt bohag med 90 procent...hur i hela friden gör man då? Vi ska ju flytta till husvagn och behöver göra oss av med saker.....men hur tänker man? Alltså...kalsonger och strumpor fattar jag ju...det är bara att slänga de som inte är så fräscha...bara spara några få....men hur gör man med porträttsamlingen på barnen...som tar upp en hel vägg? Det finns ju inga stora väggytor i en husvagn. Och alla pärmar med papper och gamla betyg.....blir det till att samla allt i mappar för att minska på ytan? Allt porslin då....om vi bara är två till vardags går det åt ett par tallrikar...men om man vill bjuda barn och släkt på mat då? Papperstallrikar? Nej....finns det plats för ifallattom i en husvagn? Det finns mycket att tänka på när man planerar om sitt liv...men jag börjar med papper...och i källaren...och på vinden. Där det märks minst. Möblerna verkar det inte vara några problem med....det finns redan intressenter på de flesta stora pjäserna här hemma....men min Hoyasamling....vem tar på sig att vårda den? Har börjat inse att det här kommer att ta tid.....

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänkte tipsa lite om ang compactlivinglivet och gamla foton..

Jag hade väl en sjuttioelva album som låg i ett skåp och tyngde ner tillvaron men så plockade jag ur de bilder som jag ville ha kvar och som var viktiga för mig och klippte och klistrade in allihop i ett collage i en postersram och nu har jag collaget på väggen. Resten av fotona har gått till de sälla jaktmarkerna, har inte saknat dom en sekund. Ett sätt att göra livet enkelt :)

2011-05-29 @ 21:31:42
Postat av: mariamarmelad

Vilken bra idé. Ska så fort som möjligt göra samma sak...kanske att barnen får gå igenom de överblivna innan de åker i soporna.

2011-05-29 @ 22:24:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0