Ytterligare ett bloggförsök.

God morgon. Två gånger under helgen har jag försökt att blogga...senast igår kväll när vi kom hem. Inte har det funkat inte....vete katten vad det beror på, men jag gör ett nytt försök.

Helgen...bra...men kalla nätter och en jäkla värk....den värsta värken någonsin. Nu får det vara bra. Operation nu, tack!!!

Lördag kväll var vi ute på geocaching. Gick mot Rättviks kyrka och fann skatten vid en grupp små, gamla härbren. Det vara bara jag och P som var ute...resten av gänget orkade inte. Det var en bit att gå och med tanke på värken jag hade då, så var det ett under att jag tog mig hem igen.

Igår ringde mannen som vi ska köpa bin av. Vi gjorde upp om att komma till honom på tisdag kväll...vid nio. Då är alla bin hemma för natten och vi kan ta dem. Tänk vad konstigt det måste vara för dem....."somna" i Hudiksvall och vakna i Duvnäs......Dessa bin var inte lika snälla som de vi hade tidigare, men det får väl gå. Gäller att sätta på sig slöja och rejäla byxor bara...och så röka dem varje gång vi öppnar kuporna.

Idag är det torgdag. Vagnen står på plats....lite ärenden blir det också...banken t ex....inköp av elfilt som vi ska ha när vi sover i bussen. Frös i Rättvik, och nu har jag fått nog. Och så blir det packning av allt som ska med vid bihämtningen....och så tvätt naturligtvis....allt luktar munk nu....Torsdag kväll bär det av mot Norrtälje, så det ska planeras lite inför det också....hinner jag vara lite ledig tro?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0