Första grillade i år.

Den första grillade köttbiten för i år ligger så gott i magen. Vi stannade på vägen hem från Norberg och slog igång engångsgrillarna. Vem har uppfunnit något dylikt? Skitgrillar. Är det någon som någonsin fått en fin glöd på en engångsgrill? Inte jag i alla fall. Nu ska det inhandlas en sån där grill som ser ut som den är tillverkad av en gammal målarfärgsburk. Liten, smidig och säkert bra. Den får plats i bilen och jag tror att de är kanon. Nåväl...det blev grillat till slut även om det tog sin tid. Lämnar lite bilder till er på vår väntan på maten.
Norberg var väl si sådär....liten men naggande god. Det hade varit mycket folk igår...något mindre idag. Vet inte om det är någon idé att söka dit. Vi är ju nöjda med Falun. Matte var där med sitt tivoli. Han var nöjd och passade på att visa oss de ommålade vagnarna. Vad fint det blev!! Bilder på det också. Vi höres om ett tag.

Kommer ni ihåg karusellhästarna som jag visade er för flera veckor sedan? De skulle putsas och få ny färg. Så här vackra blev de!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0