Nu är det mycket....

....Det gäller bara att ta en sak i taget. Igår kunde jag inte blogga för det fanns helt enkelt inte tid. 8.30 åkte vi mot Vansbro. Det var biodling på gång. Vi lyfte ur några ramar honung......från min mentors kupor, inte våra. Det tog sisådär två timmar och när klockan var 13.00 åkte vi mot värmlandsgränsen och vidare ner i landet. Mål nummer ett var Töreboda. Skulle vi hinna dit innan stängningsdags? Kvart över fyra var vi där och de stänger fem. Vi plockade ihop det vi behövde plus lite till......Bl a hittade vi "vinterdörrar" till kuporna. Vi köpte två, en till varje kupa. Nu blir nog bina glada för nu kan det inte blåsa in någon snö till dem under vintern. En snabb måltid i Töreboda. Ja, nu var den inte så snabb. Vi fick vänta hur länge som helst men när maten kom var det värt det. Kanongod. Efter maten var det bråttom. Vi skulle ner till Jönköping för att se när Brage spelade. Tio i sju....tio minuter före matchstart parkerade vi utanför arenan. Snacka om flyt. Nu ska vi vara ärliga......det var en himla tur för vårt lag att det "bara" blev oavgjort, 0-0. Vi satt med andan i halsen hela matchen och var någon värd ett mål så var det faktiskt Jönköping.
Därifrån mot Motala. Vi skulle hämta upp lite mix och olja som vi hade portionerat ut där inför sommaren, men inte behövt använda. Klockan var närmare halv tolv när vi landade hemma hos Reino och Gittan och deras barn. Stackare, hade suttit och väntat på oss halva natten. Vad skönt det var att få sova i en säng. Tack Maria och Marcus.
I morse drog vi så sakteliga hemåt men mellanlandade i Örebro. Skumberg fyllde nämligen år. Efter kaffe och tårta så var det bara hemfärden kvar. Vid tre parkerade vi bilen utanför och gick raka vägen i säng för en välbehövlig middagslur. Nu är det massor av jobb inför Bondens marknad på torsdag. Så här sitter vi.....sida vid sida framför våra datorer och försöker få ihop det praktiska och teoretiska. Mycket är det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0