Släkten är bäst.

Ja herre jösses vad kul det var. Igår hade vi vår efterlängtade släktträff. Även om det blev lite manfall så var det superroligt hela dagen och natten...för det blev sent. Ojojoj!! Klockan ett började kalaset. En efter en droppade de in från när och fjärran. Efter lite välkomsthälsningar och en liten visa framförd av kommitén och deras oäktingar så delades det ut t-shirts till vissas förtjusning och andras fasa. Tror nu inte att det egentligen var någon som hade något emot att få klä upp sig i limegröna tröjor med texten äkta Svensson, för de som var i rakt nedstigande led och oäkta för de som var ingifta. Möjligen knorrades det lite hos de som tillbringat timmar framför garderoben och våndats över dagens klädval. Surt sa räven!!!

Först blev det fika på gårdsplanen...sedan tipspromenad i skogen. Där gällde det att kunna så mycket som möjligt om släkten.

Här är "mina" på plats och laddar inför tipspromenaden. Det var bara Fjalar som saknades. Lite väl långt att åka för henna för en dag i Uppsälje, även om vi som var där tyckte att det var värt det.

Under hela träffen delades det ut priser...sk rullande prisutdelning. Här är några av våra. Telefonkatalogen, Malungsdelen 2010 var ju jättebra att vinna. Kanske behövs den någon gång. Man vet aldrig. Likaså den öppnade förpackningen med adventsljusglödlampor. Ni fattar väl va bra när man ska fram med adventsljusstakarne och det är en eller två lampor som gått sönder under vinterförvaringen.

Här är stora delar av hela gänget...innan vi satte igång och partade ordentligt....i alla fall vissa av oss. Maten stod på bordet och alla var på släktträffshumör........Efter maten var det dags för lekar och annat tok. Det som fick hela tillställningen att riktigt släppa loss var världens roligaste sång/lek.

Ni förstår ju själva att man har svårt att hålla sig för skratt när ens man ser ut som han gör. Sonen i bakgrunden är ju inte vackrare han heller.

När man sen ser sig omkring och inser att hela släkten ser likadana ut så är det så skönt...vi är lika galna allihop. Många glada skratt blev det kan jag lova. En annan aktivitet var teater/sagoläsning. Några utvalda fick agera medan vi andra satt och kiknade ur i våra stolar.

Ni kan ju själva se med vilken inlevelse vissa agerade på scenen. Kvällen var givande. Tror nog att alla hade mer eller mindre roligt. Själv hade jag så skoj att jag tog nytt rekord för året i att vara uppe sent...eller tidigt. Till slut blev vi sju personer kvar som inte ville ge upp. Allsång till gitarr blev det. Ingen av de som lagt sig tidigt kunde sova som folk....vi sjöng allt vad vi orkade. Roligt hade vi!!!! Vill igen!

Klockan halv tre ville till och med värsta partypolarna gå och sova, så det var väl bara att knyta sig då....

Tack och hej för den här gången kära släkt...vi ses om fyra år igen och vi lovar att börja ladda redan nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0