Äntligen över.

Peace&Love är över. Va skönt. Vi är totalt slut nu. Idag sov vi till tolv. När hände det senast? Länge sedan. Men, sammanfattningen av veckan är: mycket jobb, mycket folk, sena nätter, många mackor, roligt, svettigt och längtan efter semester. Det har gått bra för oss. Vi ökade omsättningen jämfört med förra året och det är ju bra. När man gjort en sån här vecka så känns det i hela kroppen. Man är så trött....slut och det värker i lederna. Sista timmarna var vi så trötta att vi bara var griniga på varandra. Det vet vi att vi blir och vi pratar om det före varje P&L. Vi vet att vi kommer att gnälla på varandra, men att det inte är personligt, utan beror på trötthet. Som grannar hade vi ett par som sålde chokladbollar och skumraketer. De fick mackor av oss hela veckan och vi fick en stor låda raketer och risknäck av dem när vi sa hejdå. Gissa om vi ska frossa hela veckan.

På en festival kan man se de mest otroliga utstyrslar. Här har vi en grön gubbe. Såg också någon som var utklädd till ko och några som var militärer. Vissa kompisgäng hade köpt likadana t-shirts för att lättare hitta varandra. Och så var Gula gubben där. Han är känd för att ha varit på 150 festivaler över hela världen och går omkring i sina gula kläder och sin ölmage.

Överallt fanns det såna här...vet inte vad de kallas, men jag provade en i natt innan vi gick hem.

Måste också visa dessa ord som jag tycker är så fina. Här satt många på morgontimmarna innan de gick hem till tältet för att sova.


Vill också visa er den här "lilla" sophögen. Om man jämför den med hur det ser ut på campingen idag så är den här en fis i universum. Nu ska jag sova. Det tar nog ett tag att piggna till igen. Om det är fint väder i morgon så blir det biodling...annars blir det shopping i Kupan. God natt alla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0