Dalabygden och Örebro.

Halv nio gick jag upp för trappan till Dalabygdens redaktion....tack vare Liz på Trädgårdscafét ville de göra ett reportage om Sweet Home Dalarna. Tack för den reklamen. Trevligt och riktigt gemytligt....lättpratad reporter och, förhoppningsvis, bra bilder. På en timme var det klart. Kommer med i tidningen nästa vecka, lät det som. Reportern fastnade också för vårt blivande sätt att leva...compact living. Han frågade om han fick ensamrätt på storyn?! Det blir "hemmahosreportage" när småsakerna ska skänkas bort...kanske följer han med på hela resan...det lät så.

Halv tio väckte jag P...dags att sätta sig i bilen och åka mot Örebro. Vi hade hittat ett förtält till vår villavagn...på blocket...vart annars? Stämde möte med farbrorn vid svampen och slog följe mot ett industriområde där tältet förvarades. Kanonfint...välvårdat och rejält. Vi pratade redan i bilen om att pruta ner det några tusenlappar...och det gick! Köpet var klart på tjugo minuter...

På vägen hemåt svängde vi in till Nora där Virre och hans sommarjobb höll till. Han åker med farbror Mats och hans tivoli. Varmt och inte så många människor. Vem vill åka karusell när man kan ligga på stranden och lapa sol?

Nu är vi hemma igen. Ska strax ner i förrådet och packa inför jobbet i morgon. Marmelader och saft ska med.

Undrar bara en sak....När får jag semester chefen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0