Att hålla vad man lovar.....

Det blir liksom aldrig som man tänkt sig. Jag hade tänkt fira påsk med att ha allt klart....jag menar alla frågetecken skulle vara spikraka som utropstecken. Ta t ex det här med om vi får bo kvar här på campingen. Vi har engagerat oss alla....alla som bor här går omkring och undrar, pratar och kontaktar alla superbra kontakter de har....kommunaltjänstemän, advokater och gud vet vad. Allt verkade så bra....kommunens högsta höns inom fritid lovade att ringa före helgen efter att han kontaktat ledningen för campingen. -Jag förstår att ni vill veta....ert ärende ligger högst upp i min hög....jag ringer. Så fan heller.....inte ringde han. Finns det någon man kan lita på? Så nu går vi här...lagar påskmat och promenerar runt älven och är lika frågande och förbannad som tidigare.
Och så är det det här med P&L. Fick fakturan för årets försäljningsplats.....hyreshöjning med 13 000....fattar ni 13 000? Hur motiverar man det? I priset ingår 0 biljetter....om ni vill köpa fler biljetter (fler? hur menar de?) så kostar de 1890 kr exkl moms!!!! Nu är det så att en biljett till veckan kostar 1760 inkl moms om man köper som privatperson. Så vi, som knappt har tid att gå in på området pga allt jobb dygnet runt...vi ska alltså betala mer än andra. Jag blir så förbannad. Men vi krigar på.....om det är något som gör mig upprörd, så är det när någon kör över mig...när någon tror att det går att lura vem som helst. Men jag är inte den som slickar uppåt....får vi ingen rätsida på det här, så struntar jag i alltihop.....

Någonting positivt har iallafall hänt.....SSAB ringde.....han lovade att ringa före helgen (vissa håller vad de lovar) och berätta om jag får ställa upp bisamhällen på deras mark. Visst får jag det. På onsdag ska vi träffas och äta lunch och sedan, tillsammans åka ut och titta var kuporna ska stå.

Och så var vi till Trädgårdscafét på smörgåstårtsbuffé igår. Tänk att vegetarisk smörgåstårta kan vara så gott....Tre olika sorter fanns...och så ingick det kakbuffé efter maten.......Moooahhhhh.....

Idag är det påskmiddag hos familjen Ivarsgård på campingen. Alla barn, utom Skumberg och Rami kommer. Vi ska äta, dricka (påskmust och inget annat) och bara umgås. Ska bli så roligt. Grannen Lasse är också bjuden. Han lånar ut sin bil när vi är i knipa och han är en klippa som är väl värd en stor fet påskmiddag.

Nu ska jag börja med förberedelserna inför dagen......Glad Påsk på er alla......

RSS 2.0