Härligt att leva.

God morgon världen. Visst är det härligt att leva......Det var ingen fråga, utan mest ett påstående. Jag är så glad idag. Inte av någon speciell anledning, utan bara så där....10 grader kallt....fågelbordet fullt av fåglar...morgonpromenaden avklarad...kaffet klart...och utanför dalar snöflingorna sakta mot marken. Kan knappt bli bättre.

Vi har fått tillökning i familjen. Fjalars katt ville stanna hos "mormor" när det blev dags för hemfärd. Så nu har vi kattkiv (inte bråk) halva nätterna och jäklar vad de äter. Men mysigt är det. Lillebror och Alfons älskar varandra...precis som syskon. Ibland sover de tätt ihop i någon säng eller soffa och i nästa stund bråkar de och jagar varandra mellan "rummen". Katter...det är livet det...och man ska visst bli kär i lurviga ben. Vad ska man annars ha dem till?

På tal om att sova så är det som vanligt här....P sover. Nu har jag lagt in en fjortisvarning och hotat med dataförbud om det inte blir ordning på sovtiderna. För sjutton....är man snart 50 så kan man väl vara vaken på dagarna och sova på nätterna...om inte annat för att hålla mig sällskap.....Det tycker iallafall jag.

Här på campingen börjar det bli som vanligt nu. Alla som varit på långsemester i Thailand och Filipinerna har kommit hem. Det lyser i alla vagnar på kvällarna och det är alltid någon som är uppe i köket och lagar mat eller diskar. Men det gäller att sköta sig om man ska bo här. Två stycken har blivit vräkta och ska flytta den här månaden. Det beror på att de inte uppfört sig som folk.....druckit sig fulla och gått omkring och stört folk på nätterna....hotat folk och varit vidriga i största allmänhet.

Nej, nu ska jag sluta skriva för den här gången. Det är dags att göra lite nytta......pilla mig i naveln och fundera över livet.

Ha det underbart....det har jag.

RSS 2.0