Ja herre min skapare....

vilken tur att vi kom fram. Ok...vi tar det från början: Hemma packade vi allt som skulle med. Lillebror visste redan när väskan kom fram vad som var på gång, så han kröp ner under filten i soffan och såg så ledsen ut. Jag talade om för honom att Tv1 och Matheus kommer i morgon...då blev han lite gladare.

Sedan bar det av...vi skulle tanka och väga vagnen först...bara. Det visade sig att vagnen hade för mycket last och bussen för lite. Suck! Vid tankningen passade vi på att flytta över lite last från det ena till det andra. Bökigt värre.

Ok...nu var vi på väg. Ing-Marie, vår gps var på hugget...riktigt rejält måste jag säga. Innan vi fattat något hade hon visat oss mot den "bästa" vägen, inte den kortaste, som vi ville. Åh jösses. Så det blev en tur nästan ända in till självaste hufvudstaden innan hon tyckte att vi skulle svänga mot Norrtälje. Så nu har Kaffekoppens munkbageri varit med i Stockholmstrafiken och snurrat. Det hade väl varit bra....om inte bussen blivit knäpp. Den hostade och hackade hela vägen. Gick inte att få upp den i mer än 60 och ibland la den av. Snacka om att vi var nervösa i Stockholmstunnlarna!!!.  Nu är vi i alla fall på plats. Har lagat potatisgratäng och kassler här i vagnen och nu ska vi bara göra lite toast innan vi sussar. Förresten...ni fick ju se en bild tidigare idag på det som skulle bli delar av lunchen....här kommer hela resultatet.

Nu lägger sig dimman över marknaden. Vi håller till nere vid hamnen. Jättefint. Kolla in bilden. Hör av mig mer i morgon och visar förhoppningsvis fler bilder på vackra Norrtälje. God natt alla.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0