Åh...jag vill va hemma....

Nu är det så där drygt igen. Ni vet, så där orkeslöst och bara tröttigt!!! Kanske har jag varit i farten för mycket och så sov jag ju riktigt illa i natt. Vill bara sova. Det finns ett alternativ till....jag kan vara spänd och lite nervös också. Blir jag det så brukar jag somna. Jag vet...visst är det bra? Att somna ifrån det svåra eller jobbiga. Hur som helst...pratade just med Fjalar. Hon har 6 mil till Falun nu. Där ska hon in och hämta Bubblis väska och säga hej till Matheus. Sedan kommer hon till mig!!! Vad jag längtat.
Försten är laddad och klar. Han har packat som sin mor....vääääldigt lite. Hans tyngd i bagaget blir några stora luntor som han måste titta i under vägen ner till flyget. Han missar nämligen en ganska viktig föreläsning på högskolan bara för att han ska följa med mamma utomlands.
Skumberg ringde för en stund sedan. Hon kollade tågtider till Eskilstuna. Det är där vi ska hämta upp henne när vi passerar imorgon. Hon verkade också ha koll på läget. Det var ju skönt. Gud va bra...alla ungarna har koll på läget. Vad oroar jag mig för? Dom är ju vuxna...allihop.
Den enda jag egentligen behöver bry mig i är mig själv. Har jag koll på allt då tro? Ja...stenkoll. Önskar att jag kunde släppa lite på det där. En stund idag, tänkte jag på om jag skulle testa mig själv genom att låta bli att gå ut med soporna i morgon innan vi åker. Klarar jag det, eller går hela semestern åt till att fundera på om dom luktar eller om det blir inbrott...ser tjuvarna att jag inte tagit ut soporna...om vi dör...vem ska då ta hand om mina illaluktande sopor? Ja ni fattar ju....dags att söka hjälp tror jag.

Kommentarer
Postat av: Millis

Jag tar hand om soporna jag ;)

2010-10-20 @ 21:13:17
URL: http://ivarsgard.blogg.se/
Postat av: ToastKerstin

Och så ska ni ha det så jättemysigt på er semester !!!! Bara slappa och äta god hotellfrukost i flera timmar och sen gå på upptäcktsfärd i stora staden, så spännande :))

2010-10-20 @ 21:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0