Nytt elverk och nya termosar.

Den ena dagen är den andra lik...så är det här, men vi fick iallafall ett nytt elverk igår. När hela publikhavet...en efter en, varit fram till luckan och påpekat att "vårt" elverk måste ha gått sönder så som det ryker...då insåg nog arrangörerna att det var dags att byta ut det.
Vi var in till Motala ock köpte fler termosar också, så nu funkar det hjälpligt med kaffelagring och munkbak.

Som ni vet så får vi inte sälja läsk, så vi har satt upp lappar på vagnen där det står varför....Möller group har ensamrätt....gissa om folk är förbannade på honom? Närta år verkar det som han är ett minne blott här på folkracefestivalen. Det ryktas om att kontraktet ska sägas upp och arrangörerna ska ta in enskilda försäljare istället. Både vi och godisförsäljaren har blivit tillfrågade om vilka vi tycker ska få komma hit och sälja...och vi känner ju lite folk i branschen....det blir nog bra tror vi.

Idag är det en...vadblirdetförväderdag.....kan inte säga om det blir fint eller regn. Ser just nu ut som det lutar mot regn, men man vet aldrig. För oss är det bra med regn. Publiken kommer vilket väder det än är, och är det regn blir de mer sugna på varmt kaffe och varm munk. Vi får se.

Nu ska jag ta mig en promenad till skogen i närheten. Var där i går en sväng och hittade hallon, så det blir till att fördriva tiden med hallonätning...vad annars kan jag göra när alla sover?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0