Dag 3.

Hallå där...det är långt mellan inläggen dessa dagar. Med andra ord....vi har fullt upp. Det görs mackor och bakas munkar för fulla segel.

Gårdagen slutade vid halv ett på natten. Ovanligt tidigt, men ganska skönt eftersom vi behöver sova så mycket det går. Sömn är en bristvara under festivalen...både för oss som jobbar och för festivalbesökarna.

Köerna ringlar sig fram både till campingarna och alla matställen. Med så många människor krävs det att allt fungerar. Biltrafiken är ingen höjdare...alla undviker att ta bilen om det är möjligt. Vi har plockat fram paketcykeln. Det är det smidigaste sättet att få varorna till vagnen. Har man inte varit här någon gång, är det svårt att föreställa sig kaoset som råder.

Idag klev vi upp vid halv åtta...ja, jag hade naturligtvis varit ut en stund innan, åkte till Åselby och hämtade nybakade baguetter...var till Willys och inhandlade socker och choklad...till Jula och letade kylskåp....

Nu står P och Fjalar i vagnen...Erik är skottspole...alltså, cyklar fram och tillbaka med varor...och jag sköter tillverkning av toast och baguetter. Vi fyratiden ska även Erik in i vagnen och Kicki, som kommer från jobbet då, ska hjälpa till med smörgåsarna. Natten blir lång...erfarenheten säger att vi kommer i säng vid halv fyra.

Ett litet aber...mobiltelefoner fungerar inte just nu, det var lika igår. Beror på att för många ringer och sms:ar samtidigt. Lite dåligt är det....

Igår tog jag en ekotaxi till vagnen när jag skulle leverera. Det är som att vara utomlands. Kostar 20 kronor och en trevlig kille kör dig dit du vill i sin cykeltaxi. Det finns massor av dem här och jag tycker det är en riktigt bra grej.

Med världens bästa personal i vagnen kan det bara inte gå fel. Fjalar och P är som två draghästar, jobbar och sliter, men har aldrig långt till skratt trots att timmen är sen.

...och här är en bild på sista rycket innan stängning inatt.


Kommentarer
Postat av: brittmarie

Åh vad ni är duktiga, och det gäller er alla!

2011-06-30 @ 00:35:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0