Och så börjar ännu en dag....

Det är så här jag vill att det ska vara....-5 grader, mycket snö och en dag fylld av både jobb och ledighet.
Idag ska det förberedas inför en leverans av julmat i slutet på veckan...det ska betsas en fin låda som P har snickrat ihop. Den ska fyllas med alla våra sju marmelader...de sju dödssynderna. Vi fick en beställning på det. En julklapp till en präst. Det tyckte jag var riktigt roligt. Måste vara en modern präst. Ska också förbereda inför helgens julmarknader...årets sista. Sedan blir det ledigt. Jag ska nog ta ledigt ända till vitsipporna lyser vita i björkbackarna. Det är jag värd...ja, attans vad jag är värd det!
 
Nu ska det kokas kaffe. Ska väcka P och sedan beger vi oss till jobbet.
 
"En lillebror....det var en lillebror som kom mellan snöflingorna. Hon förstod det inte riktigt, men han måste ha legat där i sin babylift på vägen hem igen. Och det måste ha varit trångt där i bilen. Det minns hon inte heller men han fanns där från då....
Senare...när hon blev äldre, berättade psykologen att de första minnen man har brukar komma vid just den åldern hos barn. Då så...då var allt i sin ordning. Eller kanske inte. Hur som helst så började berättelsen där...med snöflingor, röda tegelväggar och en lång väg mot insikter, reflektioner och en ensamhet hon inte visste att hon hade. Det skulle hon komma på långt senare."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0